Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

NOVINKY

arr3NOVINKAJazdecké kurzy v Liptovskom Jáne. Kone v Jáne-kontakt : 0944 91 30 56...

TOVAR V AKCII

Naša cena 25,99 EUR
skladom
Naša cena 6,99 EUR
skladom
Naša cena 9,99 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Naša cena 15,99 EUR
skladom
Naša cena 6,99 EUR
skladom
Naša cena 9,99 EUR
skladom

GDPR-ochr.osobných údajov

Ochrana osobných údajov e-shopu: www.vypredajjazdeckychpotrieb.sk

 

  1. Sofia Markovic, Equishop.sk, so sídlom Štefánikva 155/17,03101 Liptovský Mikuláš, IČO 34284532,(ďalej len "predávajúci" alebo "správca) spracováva v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), nasledujúce osobné údaje:

  • meno, priezvisko

  • e-mailovú adresu

  • telefónne číslo

  • adresu/sídlo

     

 

  1. Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre vybavenie objednávok a ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi vami a predávajúcim dôjde k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy.



Predávajúci spracováva tieto údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán.
Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f) Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre splnenie právnej povinnosti a pre účely oprávnených záujmov správcu.



  1. Na e-mailovú adresu, prípadne telefónne číslo môžu byť kupujúcemu zasielané novinky a iné obchodné správy, tento postup umožňuje § 62 odst. 3 z.č. 351/2011, o elektronických komunikáciách, ak ho kupujúci neodmietne. Tieto oznámenia možno kedykoľvek akýmkoľvek spôsobom - napríklad zaslaním e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení - odhlásiť.



  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Sofia Markovic, Equishop.sk (údaje vyššie) teda správcom osobných údajov. Osobné údaje pre tohto správcu spracúvajú tiež spracovatelia:

    1. Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;

Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

  1. Správca nemá osobu tzv. poverenca. Správcu je možné kontaktovať na horeuvedenej adrese.

 

  1. Správca osobných údajov, ako prevádzkovateľ webovej stránky, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely:

      • merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach;

      • základné funkčnosti webových stránok.

 

    • Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považované za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu - oprávneného záujmu správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia.

 

    • Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu správcu námietku podľa čl. 21 Nariadenia, ktorá je dostupná v dolnej časti webových stránok. Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.



    • Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.



    • Cookies, ktoré sa zberajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.


    • Cookies sú ukladané na dobu, ktorá je uvedená ďalej u jednotlivých typov cookies.



    • Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi:



      • Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

      • Pre účely tohto dokumentu najmä Google Analytics, popr. Externý mailingový nástroj)

 

 

  1. Prosíme vezmite na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení,

    • vzniesť námietku proti spracovaniu na základe oprávneného záujmu správcu,

    • požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame,

    • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie spracovania,

    • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov, vymazanie vykonáme, pokiaľ to nebude v rozpore s platnými právnymi predpismi alebo oprávnenými záujmami správcu,

    • na prenosnosť údajov, pokiaľ sa jedná o automatizované spracovanie na základe súhlasu alebo z dôvodu plnenia zmluvy,

    • požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov,

    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva boli podľa Nariadenia porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

    • podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov.



 

 

 

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely e shopu www.vypredajjazdeckychpotrieb.sk

 

  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic, Equishop.sk, Štefánikova 1522/17, 03101 Liptovský Mikuláš, so sídlom, IČO 34284532, (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko;

  • emailovú adresu;

  • telefónne číslo;

  • adresu bydliska.

     

 

  1. Meno, priezvisko, emailová adresa, telefónne číslo a adresa bydliska budú spracované za účelom:

    1. zaradenia do databázy pre zasielanie online obchodných oznámení.

    2. zaradenia do databázy pre zasielanie tlačených obchodných oznámení a katalógov ponúk.

    3. zriadenia a administrácie užívateľského účtu.

    4. marketingového spracovania vašich nákupných preferencií.

    5. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 10 rokov a to za účelom

    1. zasielania obchodných oznámení, ak túto dobu nepredĺžite.

    2. zaradenia do databázy pre zasielanie tlačených obchodných oznámení a katalógov ponúk, ak túto dobu nepredĺžite.

    3. zriadenia a administrácie užívateľského účtu, ak túto dobu nepredĺžite.

    4. marketingového spracovania vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite.

    5. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní, ak túto dobu nepredĺžite.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    1. Poskytovateľ softvéru (údaje vyššie)

    2. Marketingová agentúra, ktorú v súčasnosti nevyužívam. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

  1. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

  2. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu, zaslaním listu, emailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení.

 

  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť,

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

 

 

 

 

 

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely zobrazovania marketingových ponúk

 

  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic, Equishop.sk, so sídlom Štefánikova 1522/17, IČO 34284532,(ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • marketingové cookies (anonymné);

  • aktivita užívateľa (prehliadané produkty a stránky, nákupné správanie).

     

 

  1. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    1. marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite.

    2. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 90 dní a to za účelom:

    1. marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite.

    2. personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní, pokiaľ túto dobu nepredĺžite.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    1. Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;

    2. Poskytovateľom služby Facebook Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA;

    3. Poskytovateľom služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

    4. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

 

5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. (Servery na území EÚ)

 

6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu alebo zaslaním emailu.

 

7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok zabránenie spúšťania remarketingových kódov reklamných nástrojov a zabránenie personalizácie obsahu na webových stránkach e-shopu.

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

 

 

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely registrácie užívateľského účtu



  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic, Equishop.sk so sídlom, Štefánikova 1522/17, 03101 Liptovský Mikuláš, IČO 34284532, (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko;

  • emailovú adresu;

  • telefónne číslo;

  • fakturačnú adresu;

  • dodaciu adresu;

  • históriu objednávok.

     

 

  1. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    1. zriadenie a administrácia užívateľského účtu;

    2. ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 5 rokov a to za účelom:

    1. zriadenie a administrácia užívateľského účtu, ak túto dobu nepredĺžite. K predĺženiu dochádza aktívnym využívaním užívateľského účtu, čiže pri každom prihlásení sa do užívateľského účtu.

    2. ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    1. Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;

    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

 

6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to zaslaním listu, emailu so žiadosťou o odstránenie.

 

7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie užívateľskej registrácie z databázy vrátane s tým spojených osobných údajov,

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.



 

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely rozosielky e-mailových obchodných oznámení



  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic so sídlom Štefánikova 1522/17,03101 Liptovský Mikuláš, IČO 34284532, (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • emailovú adresu;

  • zatiaľ iné údaje nespracúvam

 

  1. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    1. zaradenia do databázy pre zasielanie online obchodných oznámení.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 3 rokov a to za účelom:

    1. zasielania obchodných oznámení, ak túto dobu nepredĺžite.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    1. Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;

    2. Poskytovatel softwaru, viď  riadok vyššie

    3. Marketingová agentura, zatiaľ nevyužívam

    1. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

 

6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu, zaslaním listu, emailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení.

 

7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok ukončenie rozosielania e-mailových obchodných oznámení, popr. na vlastnú žiadosť fyzické odstránenie osobných údajov z databázy e-mailového nástroja.

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.





 

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely zaslania dotazníka zákazníckej spokojnosti

 

  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic, Equishop.sk, so sídlom Štefánikova 1522/17, IČO 3428453, (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • emailovú adresu;

  • informácie o zakúpenom tovare.

 

  1. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    1. zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 60 dní a to za účelom:

    1. zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti

 

  1. Na spracovanie týchto osobných údajov Správca využíva týchto Spracovateľov:

    1. Poskytovateľ služby Heureka, prevádzkovanej spoločnosťou Heureka Shopping s.r.o., sídlom Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, ČR;

    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

 

5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

 

6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť a to kliknutím na odkaz pre úpravu preferencií súkromia v dolnej časti webu, kde je možné udelený súhlas e-shopu odvolať. Ďalej je možné vziať súhlas späť kliknutím na príslušný odkaz v emaile s dotazníkom spokojnosti. V takom prípade sa odhlásite z odberu na strane poskytovateľa služby Heuréka.

 

7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok ukončenie zasielania dotazníka spokojnosti

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

 



Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely použitia funkcie Strážny pes

 

  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic, so sídlom Štefánikova 1522/17, 03101 Liptovský Mikuláš, IČO 34284532, (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • emailovú adresu.

 

  1. Emailová adresa bude spracovaná za účelom:

    1. Využitie funkcie Strážny pes - zaslanie e-mailové notifikácie, akonáhle sa zmení Skladovosť / cena zvoleného produktu podľa požadovaných preferencií používateľa.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 180 dní a to za účelom

    1. Využitie funkcie Strážny pes - zaslanie e-mailové notifikácie, akonáhle sa zmení Skladovosť / cena zvoleného produktu podľa požadovaných preferencií používateľa.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    1. Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR.

    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

 

5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

 

6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť a to zaslaním emailu na kontaktnú adresu equishop.sk@gmail.com,so žiadosťou o odhlásenie alebo kliknutím v prijatom maile Strážneho psa.

 

  1. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie e-mailové adresy z funkcie Strážny pes.

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,





Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely diskusných príspevkov a komentárov

 

  1. Udeľujete týmto súhlas Sofii Markovic, Štefánikova 1522/17, 03101 Liptovský Mikuláš, IČO 34284532, (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • meno / prezývku;

  • emailovú adresu;

  • fotografiu (ak poskytnete cez službu tretej strany).

 

  1. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    1. zobrazenie diskusných príspevkov a komentárov na webe s informáciami o diskutujúcom.

 

  1. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 10 rokov a to za účelom:

    1. zobrazenie diskusných príspevkov a komentárov na webe s informáciami o diskutujúcom.

 

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    1. Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;

    2. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

 

5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

 

6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu, zaslaním listu, emailu.

 

7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok anonymizovanie informácií o diskutujúcom pri Vašich príspevkoch (úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu), popr. na písomnú žiadosť (list, email) kompletné vymazanie Vašich diskusných príspevkov.

  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,

  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,

  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,

  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,

  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,

  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.